Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa neohoitola Sprieen! Täällä on uusi yp! Eli Hanipöö..<3! :)Huom!!! Sivut ovat hetken tauolla koska, menen huomenna kouluun enkä kerkeä päivitelemään! :)

Ehdota uuden ulkoasun väriä ja teemaa! Jos olet hoitaja, kaikki ehdottaneet saavat 10€ ja se kenen ehdotus valitaan, saa vielä toiset 10€! Ehdotelkaas vieraskirjaan vaan! :)
Neohoitola Spire avattiin 23.7.2010 (SNHY:n jäsen). Neohoitola Spire oli ennen Neohoitola Omena, mutta se muutti tänne Neohoitola Spireen. Rahayksikkönämme toimii tämä sama kuin meillä Euroopassa, eli €, euro, taidatkin tietää. Sivulle on tuloillaan pian uusi ulkoasu, ja etusivunkin teksti muuttuu. Muuta -osiossa on sitten Layout (vanhat ulkoasut),  ja uusi Hoitola-osio, jossa on hoitolasta tietoa. Lue säännöt , info ja mikset sen jälkeen liittyisi hoitajaksi?


 

 
 
~~

~~30.7.2010~~
Pyydän paaljon anteeksi , olen jättänyt vähän Neohoitola Spiren huomiotta tässä lähiaikoina, kun olen päivittänyt muita sivujani. Mutta Beauty Shop on jo siellä melkein valmiina, peilejä ja hygieniatarvikkeita vaille asti.

~~28.7.2010~~
Tänään, aamulla olen tässä koneella ja nyt on luvassa että tulee taas lisää paikkoja, kauppoja ja sitten Apple Club! Eli Spire Cityyn ja Hoitajille-osioon on tulossa muutoksia ja päivityksiä. :)

~~27.7.2010~~
Tänään aamulla lisäsin etusivulle uutta tekstiä, ja muuta-osioon tuli kaksi uutta paikkaa: "Layout" ja "Hoitola". Laoyutissa on kaikki vanhat ulkoasut, ja Hoitola -osiossa infoa hoitolasta.  Tänään tuli oikeastaan enemmän kuin kuvittelin. Lisäsin BaByShopin, Lääkärin, Apteekin, hoitajan, kilpailun ja kaikenlaista. :)

~~26.7.2010~~
Tänään en paljoa ehtinyt päivittää. Lisäsin vain kuvan päärakennuksesta ja vastailin hoitotarinoita, joita itseasiassa oli vain yksi, ja viekkuunkin vastailin. Anteeksi tämä laiskotteluni kun minulla on nyt tässä samaan aikaan päivityksen alla, jos Neohoitola Spire lasketaan mukaan, yli 5 sivustoa, että on aikamoisia kiireitä.. Mutta kivoja jatkoja, liittykää ja hoitakaa neojanne hyvin :)

~~25.7.2010~~
Täällä päivittelen sivua Tampereelta käsin (serkultani). Liittykää vaan hoitajia lisää ja yhteistyöhön otan ilomielin vastaan hoitoloita tai melkein millaisia sivuja vaan. Ensi viikolla on luvassa Hoitajille-osioon täytettä, Kauppoja ja paikkoja: olkaa varuillanne! Heippa, kirjoitan myöhemmin tänne sitten lisää asiaa :)

~~24.7.2010~~
Moi kaikille täältä päivityksestä! Tänään olen nyt tehnyt aika paljon juttuja tänne. Esimerkiksi lisäsin nyt kylpylän ja päiväkodin, lisääkin on tulossa. Ja neolomakekin on lisätty, liittykäähän hoitamaan. Ja sitten poistin muuten tuon ylägrafiikan ja tein uuden, tuli sitten tällainen grafiikka ja tausta. Olen nyt ottanut vielä urakakseni taulukoiden poistamisen sisällöistä.. Sen sanon, että ulkoasu tulee sitten muuttumaan aika tiuhaan tahtiin tässä lähiaikoina >:)
 
 
©2020 Neohoitola Spire - suntuubi.com